Saturday, 10 December 2011

i'm back !

wuhuuu..yuhuuu.. i'm back after almost 2 week kat ulu kinta!! weng..weng.. baru je samapai dari ulu kinta.. drop kat jejantas sg buloh then parents aku amek..haha <<untunglahhh.. pgalaman untuk koir nanti2 aku cite lah kan..tggu aku susun ayat n pix2 yang best sbb currently tgah penat woahh..just nak update bagi blogger2 yg follow..woahhhh < bajet tetap bajet orang bace jekk.hahha..
hari ni aku dapat tgok gerhana bulan..so dgn excited nye aku p lah post kat fb (jiran permai) name facebook aku haa.. skali ade org lain lak post ..ayat die.. 
Gerhana Bulan....

Pada mereka2 yang masih x reti bahase lagi tu....
Harap2 dgn gerhana bulan mampu memberi keinsafan....
Nabi sangat bimbang dgn gerhana kerana ia adalah satu daripada tanda kiamat akan berlaku...
Tapi kita??-dari fb..org yg post nye tak leh lah dinyatakan disini..heee..





huu..agak tertampar gak lah kan dengan post tuh..tapi betul gak n bagus gak die ingatkan..huuu..aku yg jahil ni barulah tahu..huuu.. ape2 pon kite tak tahu bile kiamat akan berlaku..kite as hambaNya .. wajib laksanakan segala perintah n tinggalkan segala laranganNya.. bile kite dah laksanakan tanggungjawab.. selamat lah kite..insha Allah.. okeylah.. nak stop jap..nak relax2..rest.. esok aku updat elagi..chiawwww!!! assalammualaikum!

No comments:

Post a Comment