Wednesday, 5 September 2012

TEMAN PENGGANTI

black feat malique - teman pengganti 
mula mula aku tak suka lagu ni tapi bila dengar lirik dia betul betul hey you.. i fall in love with this song! tambah tambah bila tahu malique rap.. lagu dia memang best .. kau orang pon tahu kan lagu lagu dia penuh maksud tersurat dan tersirat =)

"aku kan pergi, pergi ku takkan kembali , tiba masanya kau cari teman pengganti "
(contoh ayat tersurat)
"tubuh makin susut menunggu tarikh luput "
(contoh ayat tersirat)
 and banyak lagi ayat lain lah.. cari sendiri okay? haha
 selain tersurat tersirat ayat dia jugak pedas,sinis,sedih , bla bla bla... haha
cari sendiri okay .. baca lirik dia.. 
 rahsia ini telah lama aku pendamkan.. tiba masanya segala-galanya ku ceritakan.. aku kan pergi , pergi ku tak akan kembali, tiba masanya kau cari teman pengganti..aku kan pergi bertemu kekasih abadi , tiba masanya kau cari teman pengganti .=)

the best lyric ever :
70 000 hijab harus ku singkap
Ku sorok kitab balik tingkap penjara hinggap
Dalam diam ada, seorang yang ku puja
Kau teristimewa tapi dia yang sempurna..




assalammualaikum.. maaf salah silap =)

No comments:

Post a Comment